Trenduri pentru design interior 2022

Trenduri pentru design interior 2022

Cum ne mobilăm casa

Tot timpul mi-a placut vorba: „Make your house a home”. Nici nu știu cum să traduc in română dar sper să o înțelegeți să o simțiți și voi ca mine. Decorarea interioară a unei case sau a unui apartament poate fi o sarcină foarte plăcută, iar găsirea stilului perfect pentru a face spațiul confortabil și primitor nu este atât de dificil. Totuși găsirea echilibrului corect între formă și funcție are provocările sale.

În 2022, ne putem aștepta să vedem tendințe de design interior, cum ar fi utilizarea de materiale naturale, spații multifuncționale, retro vintage, mobilier curbat și multe altele de acest gen.

La fel ca evoluția modei din ultimii ani, interioarele devin din ce în ce mai puțin despre ceea ce este la modă și mai mult despre exprimarea dorințelor și gusturilor personale.

„Naturalitatea” va fi cheia principală. De la folosirea texturilor bogate, a culorilor naturale și a formelor organice de la arcade la mobilier curbat.

banchetă

Cercetările arată că schemele de culori naturale și formele organice precum cele găsite în natură reduc stresul, scad tensiunea arterială și ritmul cardiac, măresc productivitatea și creativitatea și ne fac mai fericiți.

Folosirea culorilor neutre și subtile precum bej, alb, fildeș, taupe și gri deschide o gamă largă de posibilități pentru casa dvs., deoarece puteți folosi și alte tonuri pentru contrast și accente.

Canapea bej cu structură din lemn de arbore de cauciuc aspect retro vintageSă se întoarcă țesăturile texturate! Catifea, sherpa și buclè sunt țesăturile „it” pentru 2022, țesăturile confortabile nu numai că se simt uimitor tactil, dar arată șic și luxos. De asemenea, vom vedea că franjuri ocupă un loc în față anul viitor pe mobilier, în special canapele și pouf-uri (sau turcești cum se mai numesc aceste piese pufoase, moi, asemănătoare cu pernele).

bancheta catifeaDacă pandemia ne-a învățat ceva și mai nou războiul, este următorul lucru: avem nevoie de puțin mai multă blândețe în viața noastră. Acest lucru poate explica tendința de design interior foarte puternic axată pe mobilierul curbat. Această tendință a folosirii mobilierului curbat a luat amploare anul trecut, reînviind o tendință atemporală de la mijlocul secolului, care datează din anii ’60 și ’70, și nu vedem că va dispărea prea curând! Poate că ne simțim cu toții puțin fragili, dar mulți dintre noi încă nu suntem pregătiți pentru margini ascuțite în interiorul nostru. Feminitatea va avea un impact asupra formei în 2022, transmisă prin detalii rotunjite, de la elemente structurale circulare până la curbe blânde.

mobila lemn

Barurile din living și cărucioarele pentru băuturi vor fi la mare căutare în 2022, pentru că aduce și mai aproape plăcerea, chiar în casa noastră. Această tendință necesită o utilizare inteligentă a spațiului și un scop real pentru spațiul de divertisment numai pentru adulți.


Odată cu pandemia, am observat, de asemenea, o creștere uriașă persoane care aleg și/sau trebuie să lucreze de acasă. O tendință care probabil să rămână cam pe aici, mulți dintre noi am învățat cum să utilizăm cel mai bine spațiul din casele noastre, îmbunătățind astfel funcțiile generale ale unei singure camere. Cand vine vorba de lucrul de acasă, este important sa creezi un spatiu care sa iti satisfaca toate nevoile. Munca de acasă poate duce la multe distrageri și tentații, așa că spatțiul trebuie organizat corespunzător.

birou innovamart.ro

Mult mai multe ăi mai frumoase puteți să vedeți in magazinul de mobilă online Innovamart.ro


Taguri:

Comentarii