Tava din lemn sau un must have in orice casa

Tava din lemn sau un must have in orice casa

Ai stat vreodata sa te gandesti cate chestii minunate ai putea face cu o tava din lemn ? 

Iata mai jos cateva motive pentru care ar trebui sa te gandesti serios sa ai o tava din lemn.


Castiga-i inima cu micul dejunMicul dejun servit intr-o tava din lemn este un gest care incanta de fiecare data. Caldura si culorile naturale ale lemnului la care se adauga aspectul si miresmele mancarii creaza un efect, de fiecare data pozitiv, asupra creierului uman.

O cafeluta doriti ?


Cafeaua, zaharul, laptele, o prajiturica si ceva floricele puse toate intr-o tava din lemn impresioneaza aproape pe orcine.

O bautura buna nu se serveste din mana

Daca vrei sa servesti o bautura buna foloseste o tava din lemn pentru sticla, pahare si orice altceva merge linga bautura respectiva. Cu clasa si stil !

Ceaiul de la ora 5

Ceaiul de dupa amiaza, pe langa ca se poate duce foarte usor intr-o tava din lemn cu manere, arata uimitor de bine si poate fi momentul de relaxare dupa o zi grea.

Cel mai vechi organizator

Daca ai lucrurile imprastiate pe toata comoda sau prin toata baia, fa-ti un bine si organizeaza-te eficient cu ajutorul unei tavi din lemn, care se potriveste aproape in orice stil de decor.

Decor la indemana oricui

Cu o tava din lemn si cateva obiecte pe care le gasesti prin jur poti sa-i creezi un punct de decor minunat in orice colt al casei. Foarte usor si la indemana.

Efecte vizuale irezistibile

Mancarea servita intr-o tava din lemn, asezata cu gust si cu stil, poate crea niste efecte vizuale foarte impresionante si te poate purta cu gandul intr-o calatorie aproape reala.

Locul perfect

Locul perfect poate fi doar locul ocupat de o tava din lemn, dar bineinteles in interiorul careia gasesti locul pentru un grup de obiecte. Astfel ai definit un loc anume si nu mai e un colt in care lucrurile stau oarecum la intamplare.

Mesajul nerostit


Mesajul tau poate fi livrat, iar si iar, ca un fel de kind reminder, fara sa scoti nici un cuvant, doar folosind o tava din lemn. Pe care bineinteles o puteti gasi in magazinul de langa.

Taguri:

Comentarii