Ofera cadouri handmade daca vrei sa faci pe cineva sa se simta special

Ofera cadouri handmade daca vrei sa faci pe cineva sa se simta special

DE CE AR TREBUI SA OFERI UN CADOU HANDMADE CAND VREI SA FACI PE CINEVA SA SE SIMTA EXTRA SPECIAL - BENEFICIILE CADOURILOR HANDMADE

Un cadou personalizat, indiferent de tipul de cadou, este intotdeauna o idee extraordinara.

Si acest lucru este perfect mai ales cand aceea persoana are aproape orice. Este adevarat ca "gestul conteaza" si daca dupa un timp iti gasesti cadoul undeva intr-o debara e de-a dreptul dezamagitor. Insa facand un cadou unic handmade, ca sa fim foarte exacti, este intr-adevar o idee buna ce te poate scoate din impas.

Un cadou handmade este un cadou sigur, dat fara frica de a dezamagii, potrivit pentru orice ocazie. Este un fel unic de a transmite persoanei ca este speciala. Sa ne gandim ca pentru faurirea acelui cadou handmade a fost nevoie de timp si nimic nu defineste si intregeste dragostea mai bine decat timpul. 

handmade

In orice caz, daca ai un program super incarcat, te poti baza pe firme de incredere consacrate care iti ofera posibilitatea sa cumperi suveniruri handmade sau care speri sa fie handmade. Sau si mai bine, cauta cadouri handmade facute de mesteri locali, iar eu cred ca un cadou handmade din lemn este cel mai cald, natural si cu caracter cadou la indemana.

Ai grija totusi, facand un cadou handmade nu inseamna ca vei face si economie la bani. Cateodata costul unui astfel de cadou, care nu e facut "pe banda" poate fi mai mare decat cele gasite in magazinele mari de retail. Insa poate fi si mult mai ieftin, pentru ca nu platesti, pe langa obiect in sine, si un brand pretentios.

De fapt cand alegi un cadou handmade personalizat si unic, nu e vorba desprea a salva niste bani ci despre a transmite un mesaj si despre a face pe cineva sa se simta special. Este un cadou cu inteles ce poate fi facut in familie, prietenilor,  la ocazii speciale si, de ce nu, si in zile normale. Iar de sezon este foarte potrivit sa-ti faci chiar tie un cadou handmade.

Si ca sa trecem la subiect, iata cateva motive pentru a darui cadouri handmade.

CADOURILE HANDMADE SUNT UNICE

Fiecare lucru mesterit manual este unic. Chiar daca mesterul face doua, sa zicem, tocatoare din lemn cu aceeasi forma, acestea sunt diferite unul fata de celalalt. Difera pentru ca nu pot fi prelucrate ca in fabrica fix la fel dar si pentru ca nici nu vrei sa fie fix la fel. In plus, obiectele din lemn, chiar daca au aceeasi forma nu au si acelasi colorit si acelasi desen al fibrei lemnoase, de unde rezulta o unicitate foarte usor de remarcat.

cadouri handmade


CADOURILE HANDMADE SUNT PERSONALE

tocator din lemn

Toti cunoastem pe cineva mai pretentios, pentru care ne vine destul de greu sa alegem un cadou. Aici vine foarte la indemana un cadou handmade unic, personalizat.

Cadoul handmade induce sentimentul de a fi ceva personal. E ca si cand ai petrecut mult timp sa te gandesti la ce-i place persoanei respective, cum ar fi culoarea preferata, sau un design special. E ca si cand te-ai chinuit sa gasesti un lucru care o va face fericita cu adevarat.

Dar nu toti avem suficient timp sa petrecem zile intregi cautand un cadou special, si in acest caz cel mai comod, rapid si de efect e sa cauti un magazin dedicat lucrurilor handmade. Cine stie ? Poate daca intri in vorba cu ei iti pot personaliza un obiect handmade asa cum vrei. O sugestie este NOvi Wood


CADOUL HANDMADE CONFERA O SENZATIE DE BINE

Cand  primesti un cadou handmade simti o vibratie pozitiva ce emana din acesta. Te gandesti ca cineva a pus suflet, a investit timp si a dat tot ce a putut pentru a face acest obiect unic ce se afla in mainile tale. Si apoi cineva a pus suflet si a investit timp sa-l caute si sa ti-l dea tie. Si toate aste in loc sa cumpere ceva dint-un magazin, un ceva impersonal ce si alte sute de mii de oameni vor avea.


CADOURILE HANDMADE POT FI MAI PUTIN SCUMPE

In foarte multe cazuri un cadou handmade are un pret foarte mic in comparatie cu efectul pe care-l produce asupra celei sau celui care-l primeste. Si in la fel de mute cazuri un cadou handmade poate fi mult mai accesibil financiar fata de unul vandut de o firma de renume. Foarte importatnt ca in aceste cazuri, chiar daca scade pretul calitatea creste. Creste ca si executie cu atentie la detalii, dar creste si ca sicalitatea a meterialelor si a compozitiei, dupa caz desigur. Din pacate aceste cadouri nu se potrivesc persoanelor care vaneaza branduri, celor pentru care nu conteaza nimic altceva in afara de eticheta.

Daca nu te-am convins si pentru ca cele mai bune lucruri pe care le inveti, se intampla din propria experienta si nu a altora, incearca. Poate chiar din magazinul nostru.


Taguri:

Comentarii