Decorarea cu stil casei - Cateva idei pentru decorarea casei folosind lemnul

Decorarea cu stil casei - Cateva idei pentru decorarea casei folosind lemnul

Cum iti faci cuibusorul prefarat mai primitor, mai confortabil, mai natural, mai oricum dar sa te simti cat mai bine in el ? 

Iata cateva idei care au ca vedeta lemnul.

Un tablou artistic din cuburi de lemn reciclat, inspirat din preacunoscutul joc Minecraft. Variatiile de forma si culori sunt infinite.

Un suport XXL pentru lumanari pastila. Evident facut din lemn reciclat. 

La fel de bine s-ar potrivi si un set nu neaparat unul lung, set ce-l puteti gasi aici

O minunata aplica pentru perete care, in combinatie cu o lumina calda, poate sa "incalzeasca" un perete gol si rece.

Folosete pe masuta din sufragerie suporturi din lemn pentru pahare. In combinatie cu sticla metalul sau piatra, culorile calde ale lemnului tempereaza  cromatica si aduc un aer cald si confortabil perfect pentru a-ti savura bautura.

Inimioarele de toate felurile sunt decoratiuni apreciate oricand. Insa una din lemn reciclat si cu fire intinse intre cuie da bine fiind handmade dar incalzeste un pic si sufletul.

Ai un perete mai uratel sau neterminat si gol ? Atarna niste decoratiuni facute din lemn si da-i un aer rustic. Foarte potrivit ar fi unul ca cel de mai jos care e si frumos si practic.

Mie imi plac foarte mult vazele din lemn pentru plante uscate. Insa unele facute din lemn reciclat taiat in contrafibra ar atrage orice privire.

Atat de simpla dar atat de frumoasa, o tava otomana ar schimba ambientul in orice living. Ca sa nu mai vorbim si de stabilitatea pe care o confera.

O decoratiune care nu se pune numai pe perete sau numai pe o mobila. O decoratiune care leaga peretele cu mobila, facuta din lemn reciclat inramat indulceste unghiurile si completeaza spatiul de legatura.

Farfuriile din lemn decorative pot fi puse aproape pe orice piesa de mobilier. Si in special aduc caldura pe mobilierul din sticla, metal sau semifabricate, schimba putin tonul si atrag privirea.

Eu personal cred ca ar trebui ca in fiecare camera din casa voastra ar trebui sa fie cate ceva din lemn masiv, handmade, poate din lemn reciclat si nu uitati facut in Romania.

Taguri:

Comentarii