De ce decoratiuni din lemn ?

De ce decoratiuni din lemn ?

Decoratiunile din lemn masiv, cu aspect natural sau rustic, la fel de bine ca si cele din lemn reciclat, au ajuns sa fie foarte populare pentru decorarea casei sau gradinii.

Aceste decoratiuni din lemn, care sunt de diverse tipuri si forme, facute de artizani sau artisti, au un lucru in comun: senzatia pe care o da lemnul. Este o senzatie bruta, naturala, pe care orice om o percepe, pentru ca face legatura intre natura si viata noastra cotidiana. Iar aceasta legatura, aceste simtiri inconstiente si instinctive fac parte din firea lucrurilor si din fiecare corp viu.

Decoratiuni din lemn

Placerea fireasca pe care o resimtim in contact cu aceste decoratiuni din lemn poate fi amplificata de design-ul pieselor si de armonizarea acestui design cu locul in care sunt plasate decoratiunile. Astfel, daca vrei ca, in living room-ul sau in dining room-ul tau modern, cu geamuri termopan si aparatura de ultima generatie, sa ai o senzatie foarte placuta de confort, poti sa aduci in spatiul respectiv doua sau trei decoratiuni din lemn. Nu trebuie neaparat sa fie rustice ca si design, pentru ca lemnul in sine este capabil sa mentina caldura ambientala necesara confortul dorit. Insa combinatia rustic modern tot timpul va fi de efect.

Decoratiuni din lemn

Si putem sa spunem cu mana pe inima ca decoratiunile din lemn sunt frumoase. Sunt frumoase pentru ca lemnul este frumos. Coloritul si desenul fibrelor lemnului sunt combinatii care nu pot trece neobservate si care plac. Sunt frumoase pentru modalitatea simpla in care sunt compuse, dar tocmai simplitatea acestor combinatii au un efecte deosebite ca si aspect.

Vaze din lemn

Daca ai niste decoratiuni din lemn poti spune ca ai niste decoratiuni economice. Asta pentru ca preturile sunt foarte accesibile. Intrati in magazinul nostru NOvi WOOD si va veti convinge. Adica raportul pret calitate e foarte bun, pentru ca la preturi bune primesti  trei in unu: o piesa unicat, un produs handmadesi o decoratiune foarte placuta ochiului.

Sunt decoratiuni ecologice. O parte destul de importanta din aceste decoratiuni din lemn se fac din lemn reciclat sau lemn salvat. Asta inseamna ca se recicleaza lemn folosit in constructii sau ca se foloseste lemn luat din lemnele de foc, lemn ce provine de la arbori rupti de furtuni sau uscati in picioare, lemn adus de ape. Chiar daca provin din lemn de exploatare si aceasta este facuta legal putem spune ca e materie prima ecologica, deoarece nu implica poluare.

decoratiuni din lemn

Ceea ce e foarte atractiv e si faptul ca pot fi facute de orcine acasa, intr-o oarecare masura. Se numesc decoratiuni DYI si trebuie sa ai un pic de indemanare si un minim de scule. Astfel ai putea sa le imprimi propria viziune sau propriul stil. Daca iti plac decoratiunile de acest fel si nu ai destul timp sa faci pentru tine sau pentru apropiati si mai ai si o idee geniala, scrie-ne sa vedem daca te putem ajuta.

Taguri:

Comentarii